donderdag 9 augustus 2007

De Koran moet verboden worden


Geert Wilders’ oproep komt niet uit het niks. We leven in een tijd waarin sektarisch geweld over de hele wereld mensen in gevaar brengt en heeft gebracht. Terroristisch geweld heeft de laatste jaren tienduizenden doden tot gevolg gehad. Ze veroorzaakt onrust, angst en is een directe bedreiging voor onze vrijheid en verworvenheden. Er is maar één sekte die dit op haar geweten heeft: de islam.

De moslims baseren zich op hun Koran. De Koran is niet zomaar een boek, het is het woord van God. En de God van de Koran is zeker geen lieverdje. Vrijwel iedereen gaat naar de hel en je gaat naar de hemel als je God helpt de zondaars naar de hel te brengen. Alle terroristen baseren zich op deze teksten. De oproep tot geweld in combinatie met de autoriteit van God maken de Koran het gevaarlijkste boek in de wereld.

Natuurlijk is de bijbel ook niet helemaal zuiver op de graat. Er staan verschrikkelijke dingen in en er zijn in het verleden misdaden begaan met een beroep op de Goddelijke autoriteit, net zoals nu met de Koran gebeurt. Maar die tijd ligt gelukkig achter ons. Er zijn ook wel moslims die een vredelievender interpretatie van de Koran hebben, maar deze groep schaart zich in de praktijk achter haar broeders. Geen wonder ook: ze gaan tegen de Goddelijke autoriteit in, zijn dus zondige afvalligen en mogen afgemaakt worden.

Wilders is geen gekke racist, hij durft op te komen voor de potentiële slachtoffers van deze sekte. Hij heeft ook gelijk dat de Koran een veel gevaarlijker boek is dan Mein Kampf, de autoriteit van Adolf Hitler kan tenminste nog ter discussie staan, wie durft het woord van God zelf te betwijfelen? Wie kaatst kan de bal verwachten, wie ons tot vijand verklaard heeft kan verwachten dat we hem als vijand behandelen. Totdat de gewelddadige passages van de Koran door alle moslims definitief tot dode letter verklaard zijn, mogen ze het in Nederland gewoon niet meer lezen. Dat krijg je er van!

Geen opmerkingen: